IV. badmintonový kemp v Janové 2017

Jedná se o komplexní badmintonovou přípravu, procvičování techniky a taktiky, úderové kombinace, pohyb po kurtu. Čeká nás 12 hodin tréninku s péřovými míčemi. První trénink je již v pátek od 18 hodin.

Místo: Sportovní hala Janová

http://mapy.cz/s/f0LR

Datum: Pátek 15. 9. 2017 – Neděle 17. 9. 2017

Cena: 1700 Kč

V ceně je odměna trenérům, pronájem haly, tréninkové péřové míče, zabezpečení pitného režimu, drobné ceny, sobotní oběd a večerní grilovačka.

Přihlášky zasílejte na: turnaj@badmintonvsetin.cz

Prosím uhraďte zálohu 1000 Kč do týdne po přihlášení na účet 2400743558/2010, do poznámky napište “Badminton Janová” a svoje jméno.

Náplň kempu

Pohyb po kurtu – procvičení pohybu k síti a zpět, pohyb k postranním čárám a zpět, pohyb k zadní čáře a zpět, pohyb po smeči, náskok na síť, výpady k míči, pohyb při obraně smeče.

Taktika a technika hry – úderové kombinace pro dvouhru, čtyřhru a mix, obrana, útok. Správné podání, příjem, přechod útok – obrana, rotace spoluhráčů na kurtu při hře. Opakování správného zahrávání úderů v pohybu, kontrola správného provedení úderu.

Herní část – zápasy proti trenérům, zápasy navzájem, zápasy u sítě a na půlce hřiště

Turnaj – v sobotu večer čtyřhrový/mixový turnaj

Sestava účastníků – kemp je určen pro 20 účastníků

Trenéři

Kuba Dobrovolný, Michal Říha, Miroslav Sáňka, Pepa Pleska

Program kempu

Pátek

Zahájení bude přesně v 18:00, proto přijeďte o půlhoďku dřív. Pak bude následovat rozcvička, rozplácání, lehký trénink a hraní. Kočníme v 9, poté budou probíhat hromadné i individuální konzultace na baru.

Sobota

Sraz v hale už v 8:30, ať se trošku vzpamatujem, hlavní tréninková část je od 9 do 12.

Ve 12 skočíme na oběd do blízké restaurace (oběd je v ceně). Po obědě si lehneme, a trenéři nám ukážou, jak vypadá opravdový badminton.

Od 15 do 18 nás trenéři zase zapřáhnou, pak si chvilku vydechnem a na doražení si dáme turnájek, kde zúročíme všechny nové fígle. Kdo bude mít odvahu, může si samozřejmě zahrát i s trenéry.

Abyste během turnaje neumřeli hlady, tak Vám ugrilujeme něco dobrého. A na závěr samozřejmě patří posezení – pořádná pařba s trenéry.

Neděle

Stejně jak v sobotu začínáme poslední trénink v 9 a končíme ve 12. Tentokrát bez obědu. Po posledním tréninku vyhlásíme nejlepší z nejlepších.

S sebou

Věci na beďas, dobrou náladu, koňskou mast, všelijaké obvazy a stahováky.

Míče

Míče péřové, které jsou lepší na hru i pro výuku. K dispozici budou tréninkové péřové míče. Pro vaše individuální zápasy v době volného hraní si prosím vezměte svoje.

Bar

Počítejte s tradičním barem. Pivo, kofola, tekuté anestetikum, …

Spaní

Jsme místní, takže spaní v hale nebude možné. Pokud by někdo chtěl, je v Janové možnost parádního ubytování za solidní cenu.

Kontakt

Svaťa Šimara        736 665 337

Jitka Šimarová    737 370 895

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.